Entree-JanHardeman
Virtuele tour door je bedrijf
Alvast een kijkje nemen in je bedrijf

360 graden rond kijken door uw eigen bedrijf

Virtuele tour of 360 panorama's

Virtuele tours

Virtuele tours of 360 graden panorama’s geven bezoekers van uw website direct een rondleiding in uw winkel, bedrijf, hotel, restaurant, auto of andere ruimtes. U kunt uw potentiële klanten direct virtueel laten rondkijken.

Iedereen is wel gewend aan de mogelijkheden van Street view. Net zoals Street view kunt u ook uw klanten laten rondlopen door uw bedrijf, restaurant of winkel door een virtuele tour te laten maken. Virtuele tours geven bezoekers van uw website direct een rondleiding in uw winkel, bedrijf, hotel, restaurant, auto of andere ruimtes. U kunt uw potentiële klanten virtueel laten rondkijken, maar ook naar meerdere ruimtes laten gaan onder begeleiding van extra teksten, foto’s en zelfs video’s. Uw logo en de locatie kunnen direct in de 360 graden panorama worden getoond. Door middel van gebruikersvriendelijke knoppen kan de bezoeker verschillende functies aan en/of inschakelen. Een indrukwekkend interactief bezoek aan uw bedrijf of andere locaties op een professionele manier. Klik op de foto, om een eerste indruk te krijgen.

Een complete virtuele tour van Anytime Fitness Emmeloord is een voorbeeld van een aantal mogelijkheden die gebruikt kunnen worden. Zoals video, links, één fotoalbum,  auto tour en nadir logo’s. Deze tour heeft een apart skin waarin extra informatie is te vinden. Tevens is er ook een Google Street view aangemaakt. Het is ook mobielvriendelijk en is het mogelijk om met de telefoon rond te kijken. Met een VR-bril geeft het nog meer een beleving, probeer het eens!

Deze virtuele tour van een zolderkamer van Pension ’t Slaaphuys is een demonstratie van een aantal mogelijkheden die gebruikt kunnen worden. Zoals achtergrondmuziek, little planet, één of meerdere fotoalbum,  verschillende hotspots, auto tour, teksten voorlezen en nadir logo’s. De achtergrondmuziek wordt automatisch afgespeeld en kan worden uitgeschakeld. Denk aan uw volume instelling. Er is inmiddels nog een kamer in de virtuele tour opgenomen. 

Tijdens het maken van de panoramafoto’s worden ook altijd een aantal “gewone” foto’s gemaakt die de sfeer versterken of producten weergeven. Deze kunnen binnen de panorama worden toegevoegd en zonder beperkingen anders worden gebruikt. De virtuele tours zijn ook uitermate geschikt om op een iPhone of op een iPad. Door het apparaat rond te draaien, kijk je als ware rond, net alsof je door de camera kijkt.

Restaurant Le mirage

360 graden virtuele tour met meerdere video’s voor restaurant Le Mirage. Le mirage is een restaurant waar het ambacht hoog in het vaandel staat. Van brood tot bonbon, van soep tot… ijs, alles wordt hier volgens eigen receptuur zelf gemaakt. Hun producten worden zo veel mogelijk bij plaatselijke leveranciers en boeren opgehaald. Waar het biologisch en diervriendelijk kan, dan is dat hun voorkeur. Kortom laat u verrassen door perfecte wijn-spijscombinaties met een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Kijk alvast rond en ga eens lekker genieten bij Le mirage in Emmeloord. Klik op de afbeelding om de gehele virtuele tour te bekijken.

Jan Hardeman Wonen en Projecten

Hier een voorbeeld van een 360 graden foto bij Jan Hardeman de interieurspecialist in Emmeloord.

Het Glazen Huis

Voor het Glazen Huis 2013 in Emmeloord heb ik ook een 360 impressie van het Glazen Huis plein en het melkmeisjes plein gemaakt. Klik op de afbeelding van het Glazen Huis. Dit is een 360 panorama foto inclusief bewegend beeld en geluid, dit geeft nog meer dimensie aan de gehele virtuele tour.

Flexplek West-friesland

Bij Flex plek West-Friesland kun je je in een ongedwongen professionele sfeer volledig richten op je eigen doelen met de gepaste afstand van thuis. 

Daarnaast beschikt Flexplek West-Friesland over een prettige vergaderruimte om met klanten of vakgenoten van gedachten te wisselen of presentaties te houden.

Scroll naar boven

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.