Herinner je de fotoalbums nog?

Herinner je de fotoalbums nog?

Herinner je de fotoalbums nog?

De volgende situatie is ons allen wel bekend. Je bent heerlijk de zolder aan het opruimen als plotseling je oog valt op iets bekends waar je toch wel nieuwsgierig naar bent. Onder het stof vandaan haal je zo’n typisch nostalgisch fotoboek met foto’s uit je kinderjaren. Uren die volgen ben je zoet met herinneringen ophalen terwijl de opruimwerkzaamheden blijven liggen. En dan nog al die foto’s die op de grond gevallen zijn, omdat ze inmiddels het papier losgelaten hebben.

Er is niets leukers dan heerlijk neuzen in oude foto’s met de daarbij behorende verhalen. Wat zonde alleen dat die fotoboeken, waar ooit zoveel tijd is ingestoken, meestal worden weggestopt ergens op zolder. Ze matchen met hun vreemde vintage-look niet lekker met onze designkast of nemen simpelweg teveel ruimte in beslag.

Een paar oude foto’s van mijzelf, dat is lang geleden, maar ook leuk om in een album te hebben.

Wat fijn dat er met de komst van de digitale foto’s ook een alternatief is gekomen voor de ouderwetse fotoalbums. Het is tegenwoordig kinderlijk eenvoudig om zelf je fotoboek te maken.

In 3 simpele stappen is het geregeld:

  • Je installeert de software
  • Je stelt je album samen
  • Je bestelt je album

Zelfs voor de grootste computerleken onder ons is dit een piece of cake. Naast het selecteren of bewerken van je foto’s kun je kiezen voor verschillende achtergronden naar keuze en tekst toevoegen waar je maar wilt. En als je nog minder tijd wilt besteden heb je bij de fotoalbums van Albelli ook de mogelijkheid om al je foto’s automatisch in te vullen. Makkelijk toch?

Dus laat de ouderwetse boeken met hun vergeelde pagina’s rusten op zolder en maak online in een handomdraai een flitsend fotoalbum. Deze kun je ook nog meerdere keren laten drukken, ideaal voor vrienden of familie!

Probeer het ook eens weer.

Scroll naar boven

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.