FOTOGRAFEREN IS MEER DAN ALLEEN EEN HOBBY

Hallo, mijn naam is Focco van Eek, parttime professioneel fotograaf gevestigd in Emmeloord, midden in de Noordoostpolder in de provincie Flevoland. Ik heb de beschikking over twee fotostudio’s, een kleine studio waar ik voornamelijk speciale kleinschalig fotografie, zoals druppelfotografie en product fotografeer en een hele sfeervolle grote fotostudio.

Ik heb een fulltime baan in de ICT, waar ik met veel plezier mijn functie als Senior Presales specialist uitoefen. Zo blijf ik goed op de hoogte van de dagelijkse ontwikkelingen in de ICT. Dat vind ik belangrijk en leuk. Lees meer over…

Wilt u mij bellen, dan kan dat het beste in de avonduren. Overdag kunt u mailen of via het contactformulier uw gegevens achterlaten. Dan neem ik contact met u op.

Altijd op zoek naar het perfecte plaatje

Fotograaf Focco van Eek Emmeloord

Fotografie is een passie voor mij. Als kind was ik al in de weer met een fototoestel en dat is nooit echt weggeweest. Inmiddels heb ik diverse analoge en digitale fotocamera’s. Ik observeer graag mooie objecten en vormen en ik kijk graag naar mooie foto’s van kleurrijke landschappen, portretten en macro’s van andere fotografen. Maar natuurlijk zijn er altijd uitdagingen om dat ook zelf te doen en voor klanten te fotograferen.

Landschappen 25
Natuur 16
Producten 75
Portretten 52
Vrij werk 57
Logo-Focco-175×65

Twee fotostudio’s

Hairstyling Anton en Focco van Eek photography & Design hebben samen een grote studio om de beelden te maken, die zij graag willen maken. Zo kunnen zij met hun eigen visie op haarmode en design deze vastleggen op beeld.

Deze grote fotostudio is voorzien van een keuken, een gezellige tafel en toilet. Met ook een complete kapsalon inclusief wastafel en kleedkamer kunnen onze modellen een complete metamorfose ondergaan voor hun fotoshoot. Daarnaast is er een wind -en rookmachine, zijn er verschillende back -en floordrops aanwezig. De fotostudio biedt de mogelijkheid om allerlei creatieve foto’s te kunnen maken van zowel personen en groepen, maar tevens grote en kleine producten. Koffie of thee staat altijd klaar.

Bekijk onze studio in 360 panorama

Naast deze complete studio, is er ook nog een kleine studio special ingericht op specifieke klein schalige fotografie uit te voeren zoals druppelfotografie en productfotografie.

Sfeervolle fotostudio met kapsalon voor haarstyling

De grote studio is voorzien van een grote roldeur, zodat ook grotere accessoires naar binnen kunnen. Het ruim voldoende gratis parkeergelegenheid en is de studio binnen enkele minuten van de A6 bereikbaar.

FVE-004-kl-zw
FVE-017-zw-kl
Fotostudio Anton en Focco
“When words become unclear, I shall focus with photographs. When images become inadequate, I shall be content with silence.”
ANSEL ADAMS
“There is only you and your camera. The limitations in your photography are in yourself, for what we see is what we are.”
ERNST HASS
“Black and white are the colors of photography. They symbolize the alternatives of hope and despair to which mankind is subjected.”
ROBERT FRANK

KLANTEN WAARVOOR IK O.A HEB GEWERKT

MedicalWriters.com GmbH is een internationaal medisch communicatie bureau en voorziet de medische industrie, ziekenhuizen en zorg professionals van medical writing, health economics en marketing services.

“Focco van Eek heeft voor ons de productfotografie verzorgd van heupimplantaten. Productfotografie is een vak apart en daarbij nemen wij alleen genoegen met topkwaliteit. Zeker wanneer de producten spiegelglad, glanzend en rond zijn en ook nog samengesteld uit diverse componenten die niet vanzelf “blijven staan”. Het resultaat mag er zijn: haarscherp, geen objecten en personen in de weerspiegeling en alles vanuit de juiste hoek genomen. Het was fijn werken met Focco, met name door zijn flexibele en behulpzame instelling. Bedankt!”

De foto’s van deze kunstheupen zijn zichtbaar http:/atesos.ch, toch wel om trots op te zijn, met een mooi resultaat.

Logo Medicalwriters - Over mijMedicalwriters, MedicalWriters.com

Focco van Eek is gepassioneerd in het maken van zijn foto’s en in combinatie met zijn hoogstaande technische kennis van het vak schuwt hij geen uitdaging je product op optimale wijze vast te leggen. De wetenschap van het vertrouwen dat de vertaling van mijn fysieke werk als designer naar een foto tot een hoogwaardige afbeelding komt maakt het een prettige samenwerking!

thijslaan - Over mijThijs Laan, Laan