Project omschrijving

360 graden rond kijken door uw eigen bedrijf

Virtuele tours of 360 graden panorama’s geven bezoekers van uw website direct een rondleiding in uw winkel, bedrijf, hotel, restaurant, auto of andere ruimtes. U kunt uw potentiële klanten direct virtueel laten rondkijken.

Iedereen is wel gewend aan de mogelijkheden van Street view. Net zoals Street view kunt u ook uw klanten laten rondlopen door uw bedrijf, restaurant of winkel door een virtuele tour te laten maken. Virtuele tours geven bezoekers van uw website direct een rondleiding in uw winkel, bedrijf, hotel, restaurant, auto of andere ruimtes. U kunt uw potentiële klanten virtueel laten rondkijken, maar ook naar meerdere ruimtes laten gaan onder begeleiding van extra teksten, foto’s en zelfs video’s. Uw logo en de locatie kunnen direct in de 360 graden panorama worden getoond. Door middel van gebruikersvriendelijke knoppen kan de bezoeker verschillende functies aan en/of inschakelen. Een indrukwekkend interactief bezoek aan uw bedrijf of andere locaties op een professionele manier. Klik op de foto, om een eerste indruk te krijgen.

Entree Jan Hardeman 1 - 360

Tijdens het maken van de panoramafoto’s worden ook altijd een aantal “gewone” foto’s gemaakt die de sfeer versterken of producten weergeven. Deze kunnen binnen de panorama worden toegevoegd en zonder beperkingen anders worden gebruikt. De virtuele tours zijn ook uitermate geschikt om op een iPhone of op een iPad. Door het apparaat rond te draaien, kijk je als ware rond, net alsof je door de camera kijkt.

Restaurant Le mirage

360 graden virtuele tour met meerdere video’s voor restaurant Le Mirage. Le mirage is een restaurant waar het ambacht hoog in het vaandel staat. Van brood tot bonbon, van soep tot… ijs, alles wordt hier volgens eigen receptuur zelf gemaakt. Hun producten worden zo veel mogelijk bij plaatselijke leveranciers en boeren opgehaald. Waar het biologisch en diervriendelijk kan, dan is dat hun voorkeur. Kortom laat u verrassen door perfecte wijn-spijscombinaties met een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Kijk alvast rond en ga eens lekker genieten bij Le mirage in Emmeloord. Klik op de afbeelding om de gehele virtuele tour te bekijken.

Restaurant Le mirage - 360

Jan Hardeman Wonen en Projecten

Hier een voorbeeld van een 360 graden foto bij Jan Hardeman de interieurspecialist in Emmeloord.

houtenvloeren pano - 360

Het Glazen Huis

Voor het Glazen Huis 2013 in Emmeloord heb ik ook een 360 impressie van het Glazen Huis plein en het melkmeisjes plein gemaakt. Klik op de afbeelding van het Glazen Huis. Dit is een 360 panorama foto inclusief bewegend beeld en geluid, dit geeft nog meer dimensie in de foto.

Glazenhuis Emmeloord - 360

Onze eigen studio

Hairstyling Anton en Focco van Eek photography & Design hebben samen grote studio om de beelden te maken zij graag willen maken. Zo kunnen zij met hun eigen visie op haarmode en design deze vastleggen op beeld.

Deze grote fotostudio is voorzien van een keuken, een gezellige tafel en toilet. Met ook een complete kapsalon inclusief wastafel en kleedkamer kunnen onze modellen een complete metamorfose ondergaan voor hun fotoshoot. Daarnaast is er een wind -en rookmachine, zijn er verschillende back -en floordrops aanwezig. De fotostudio biedt de mogelijkheid om allerlei creatieve foto’s te kunnen maken van zowel personen en groepen, maar tevens grote en kleine producten.

eigen studio - 360

Link om onze studio te bekijken.

Naast deze complete studio, is er ook nog een kleine studio special ingericht op specifieke klein schalige fotografie uit te voeren zoals druppelfotografie en productfotografie.

Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust via de mail of contactformulier contact met mij op. U kunt mij ook altijd in de avonduren bellen op +31 6 12996014.

Flexplek West-friesland

Bij Flex plek West-Friesland kun je je in een ongedwongen professionele sfeer volledig richten op je eigen doelen met de gepaste afstand van thuis. Daarnaast beschikt Flexplek West-friesland over een prettige vergaderruimte om met klanten of vakgenoten van gedachten te wisselen of presentaties te houden.

flexplek - 360

Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust via de mail of contactformulier contact met mij op. U kunt mij ook altijd in de avonduren bellen op +31 6 12996014.

MEER VAN MIJN FOTO COLLECTIES