_FVE1271
Culinair of foodfotografie
Op locatie of in de studio
Drie-burgers
_FVE9674
Op locatie of in de studio
America Style Hamburger menu

Foodfotografie of culinairfotografie

Culinair

Mooie en juiste culinaire foto's

.. dat wilt u toch ook? Elke restaurant, café, snackbar, lunchroom of social media heeft mooie en goede culinaire of foodfoto’s nodig voor reclames en menu’s nodig. De foto’s moeten uw website, menukaarten of digitale menuborden de sfeer geven die uw producten verdient. Foodfotografie of ook wel culinair fotografie genoemd, kom je overal en dagelijks wel tegen zoals op verpakkingen, in webshops, social media, menukaarten, in reclamefolders en op reclameborden. Soms gaat het om een basis foodfoto met een witte achtergrond als packshot voor de menukaart of juist om een combinatie van producten voor een sfeerfoto of collectiefoto van het totale assortiment.

Fotoshoot Stanley's (Halte24)

De Halte Emmeloord bij het busstation is vandaag omgezet naar Stanley’s For Burgers and More. De fotoshoot vond eind december 2019 plaats en is het resultaat nu ook zichtbaar op professionele digitale menuborden. Wel super om te zien hoe mijn foto’s van heerlijke menu’s gepresenteerd worden. Eet smakelijk.

Scroll naar boven

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.