Fotoschoots en portretten

Een fotoshoot van jezelf is een herinnering en kunt u uw eigen portret overal voor gebruiken. Voor uw bedrijf, voor uw eigen portfolio, uw familie of gewoon voor uzelf. Wij willen graag uw eigen wensen in de foto’s verwerken.

Belangrijkste is dat een fotoshoot in de juiste sfeer wordt gemaakt, je moet je lekker voelen en plezier hebben. Om die reden reken wij onze tarieven ook niet per uur, maar per shoot. Het recept voor een mooi eindresultaat en kunnen wij indien nodig extra aanpassingen doen via onze bewerkingssoftware.

Foto’s kunnen in de studio worden gemaakt of op een andere locatie. Elke fotosessie vindt in overleg plaats.

Kijk naar onze tarieven en werkwijze. In mijn portfolio ziet u meer voorbeelden.

Bewaren

Als jij je happy voelt dan voelt de fotograaf dat ook en juist dan kunnen wij mooie en unieke beelden vastleggen. Een investering in jezelf en voor later

Zwart-wit portret
Portret in kleur

Sfeervolle fotostudio

In onze vaste en gezellige studio zijn allerlei vormen van fotoshoots mogelijk of het nu zakelijk portret voor uw profielfoto betreft, een relatieportret of van een groep mensen, het is mogelijk. De studio is voorzien van diverse achtergronden en zijn er ook virtuele achtergronden mogelijk. Er is een wind -en rookmachine aanwezig om speciale effecten aan de foto te geven. Vooraf kunnen wij overleggen welke wensen uw heeft, maar ook wat u absoluut niet wilt. Het is uw portretfoto en moet uw schoonheid en persoonlijkheid uitstralen.

Voorzieningen

Er is een keuken, aparte paskamer en toilet aanwezig. Uniek is wel dat er een vaste haar wasunit en kaptafel aanwezig is. Modellen kunnen door Hairstylist Anton direct voor de shoot worden geknipt en gestyled. Er is ook make-up aanwezig is er visagie mogelijk. Het natuurlijk ook mogelijk dat eigen make-up wordt meegenomen, zodat u dit zelf kunt aanbrengen. Koffie staat altijd klaar.

Bewaren

Lees verder over de werkwijze of kijk naar onze tarieven per shoot.

“When words become unclear, I shall focus with photographs. When images become inadequate, I shall be content with silence.”
ANSEL ADAMS
“There is only you and your camera. The limitations in your photography are in yourself, for what we see is what we are.”
ERNST HASS
“Black and white are the colors of photography. They symbolize the alternatives of hope and despair to which mankind is subjected.”
ROBERT FRANK