Prijzen voor het bouwen van uw website

Op het internet en op TV worden vaak verschillende prijzen voor het bouwen van websites gehanteerd en vaak zit er toch een addertje onder het gras en betaal je later een hoger bedrag dan verwacht en soms zelfs per maand. Zoals op de website staat, is mijn motto: Sterke krachten samenvoegen tot een transparante, flexibele en representatieve website voor uw bedrijf. Een aanspreekpunt van bouw tot hosting.

Wij zorgen via een projectmatige aanpak ervoor dat wij goed uw wensen en eisen in beeld brengen en deze vertalen in een offerte, zonder onverwachte extra kosten. Voor het bouwen van een website rekenen wij altijd een basis startarief ongeacht het CMS-systeem. Hiervoor bouwen wij een maatwerkwebsite, die op uw huisstijl is afgestemd. De teksten en afbeeldingen worden door u aangeleverd, tenzij deze als aanvullende dienst wordt meegenomen. Tijdens de ontwikkeling van de website heeft u toegang tot de site en kunt u direct instructies krijgen in het zelfstandig wijzigingen van de website, want uiteindelijk wilt u het merendeel van de website zelf kunnen onderhouden.

Ons basistarief is inclusief:
• basis bouw website met menustructuur en pagina’s in overleg
• favicon (afbeelding in adresbalk)
• basisinstructies van artikelen aanmaken/bewerken
• gekochte Responsive Design Template
• backup/firewall module; beveiliging is een pre.
• blogfunctionaliteit indien gewenst
• zoekfunctionaliteit
• verschillende horizontale en/of verticale menu’s

U kunt de basiswebsite naar wens laten uitbreiden met extra functies. In onderstaande tabel vindt u een overzicht van deze aanvullende modules en de daarbij behorende prijzen (exclusief 21% btw). Klik op de naam van een module voor meer informatie. Uiteraard is dit slechts een greep uit de vele mogelijkheden.

* bovengenoemde prijzen zijn altijd indicatie prijzen excl.21% BTW, migraties en onderhoud. De prijzen zijn geheel afhankelijk van uw wensen en eisen. Bij nieuwe klanten berekenen wij graag andere tarieven en zullen wij dan altijd extra kortingen hanteren. Hieraan kunnen geen enkel recht worden ontleed.

Scroll naar boven

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.