Young woman who works as a web designer
Two women are watching something on laptop screen
Young people screaming at each other in paper trumpet
Een Website nodig
neem dan contact op

Ontwerp, begeleiding van websites en webshops

Een website is meer dan alleen een visitekaartje, het is de eerste indruk van uw bedrijf en uw mogelijkheden die u kunt aanbieden aan uw bezoekers en klanten. Het is de uitstraling van uw onderneming en de diensten en producten die u wilt verkopen. De website geeft dan ook deze extra professionaliteit en betrouwbaarheid dit u daarvoor nodig heeft. Daarnaast is fotografie en design voor websites een mooie combinatie, omdat vaak veel foto’s en andere afbeeldingen voor een internetsite nodig zijn. Zoals voor webwinkels met allerlei producten, die u voor de verkoop wilt aanbieden en met mooie compositie foto’s, die de website meer sfeer geven en de verkoop van uw gehele assortiment stimuleren. Het is investering, die zich snel terug verdient. Zie enkele voorbeelden van mijn projecten en onze klanten. Zo heb ik al meer dan 50 website gebouwd voor vele klanten.

Een mooie website is wel belangrijk, maar het moet ook bij het bedrijf passen. Men moet zich eerst de vragen stellen zoals welke doelgroep men wilt bereiken of welke markt men moet aanspreken. Maar een mooie website moet natuurlijk ook vindbaar zijn. Ik zal ervoor zorgen dat de website van bepaalde trefwoorden wordt voorzien en voor zoekmachines geoptimaliseerd wordt. Een complete SEO analyse en optimalisatie zijn langlopende trajecten en kunnen in overleg apart worden besproken. Het is dan mogelijk om hiervoor een derde partij in te schakelen.

Voor de website gebruik ik Joomla! of WordPress als basis, wilt u graag een website voor u bedrijf, een blog-site of een webwinkel. Inmiddels is er ruim 15 jaar ervaring met Joomla! en een aantal jaren met WordPress. Daarnaast zijn er vele investeringen in allerlei applicaties en templates gemaakt die ik kan gebruiken om een website voor uw maken die uw wensen vervult. 

Door gebruik juist te maken van Open Source CMS blijf men onafhankelijk en ben je niet gebonden aan technieken en contracten die een organisatie die een website bouwt. Zie voor meer informatie over Joomla en WordPress via deze link. Website moeten zicht tegenwoordig ook aanpassen aan het gebruikte formaat beeldscherm zoals laptops, tablets en natuurlijk telefoons. Zo maak ik altijd gebruik van responsive design templates waarmee uw website op meerdere apparaten goed en overzichtelijk benaderd kunnen worden, zonder dat u meerdere websites hoeft te beheren.

Daarnaast heb ik relaties met andere partners, die samen voor ons teksten kunnen redigeren of het maken van logo’s kunnen verzorgen. Ik merk zelf ook vaak genoeg dat het lastig is om eigen teksten te controleren en ja, een foujte is snel gemaakt. Ik merk dat zelf helaas ook nog iedere keer.

Graag verzorg ik naast de bouw en begeleiding, het regulier onderhoud, de domeinregistratie, webhosting, een logodesign, zoekoptimalisatie en google, mail en voor uw bedrijf en natuurlijk ook de fotografie in allerlei vormen zoals bedrijfsfotografie en productfotografie.

Het gehele traject van begin tot het eind kan door mij worden begeleid en/of uitgevoerd, zodat u altijd één aanspreekpunt hebt.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met mij op via +31 (0)612996014 (graag in de avonduren), via email of via dit formulier.die

UW WEBSITE/SHOP

Uw eigen website, webwinkel of blog. Van domeinregistratie, bouw en foto’s tot hosting. Dat kan al vanaf €12,50 euro per maand

Kijk hier voor meer informatie en neem contact met mij op.

1 AANSPREEKPUNT

Wij verzorgen de bouw van uw websitedomeinregistratie tot aan hosting en inclusief fotografie voor uw website, bedrijf en producten. 

Neem contact met mij op.

SFEER EN INDRUK

Uw bezoekers kijken het eerst naar de foto’s, deze bepalen voor 80% de aandacht van uw bezoekers. Men heeft gauw te weinig tijd om veel te lezen en wil met snel zien wat er wordt aangeboden. 

Door haast geen kwalitatieve foto’s te gebruiken, kan het juist zo zijn dat de bezoeker geen of slechte indrukt krijgt. En ook hier geldt die eerste indruk vaak het belangrijkste kan zijn.

VINDBAARHEID

Naast voldoende foto’s moet de website ook voldoende teksten, metadata en zoekvriendelijke webtitels bevatten, zodat deze snel en eenvoudige met de juiste trefwoorden gevonden kan worden. 

Zo kunnen website geanalyseerd worden en mogelijk diverse SEO technieken worden toegepast.

"Responsive webdesign de beste aanpak"

Het is essentieel om een reponsive website te laten ontwikkelen in verband met de opkomst van afwijkende schermformaten en mobiele apparaten.

Onze Klanten en projecten

Graag vertellen wij over onze klanten en zij over onze samenwerking. Op deze pagina vindt u een overzicht van onze laatste projecten. Dit geeft u een beeld van de mogelijkheden. Mocht u speciale wensen hebben, neem gerust contact met ons op. Het moet uiteindelijke een website worden waar u zelf helemaal achter staat. Het is uiteindelijk toch meer dan alleen uw visitekaartje.

Enkele voorbeelden :
Your Inspiration Quick Travel Guide
– Van Makelaardij
– Heerman Lodges
– EHB Fire Protection

 

Webdesign wij zorgen voor..

 • Domein registratie
 • Website realisatie
 • Webhosting op eigen servers
 • Webshop integratie
 • Responsive design
 • Vindbare websites
 • Teksten laten redigeren
 • Migraties van Joomla en WordPress websites
 • Zoekmachine optimalisatie
 • SEO Analyse
 • Mooie websites
 • Maatwerk
 • Webfotografie
 • Productfotografie
 • Bedrijfsfotografie
 • Ontwerpen van een logo
 • Afspraak is afspraak
 • .. dat uw wensen worden vervuld
Scroll naar boven

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.